Michal Trojek – rozhovor

 

Michal Trojek je dlouholetou pravou rukou našeho šéfa.

 

1) Jaký máš nejkurióznější zážitek z prodejny?
Je toho spousty za tu řadu let, co tady pracuji. Vzpomínám si, že jednou přišel pár s dětmi a chvíli se rozhlíželi, jakoby nevěděli, co chtějí. Pak mě oslovili s netradiční prosbou – jestli bych jim nepohlídal děti, že potřebují naproti do banky. Byli milí, tak jsem to udělal, ale doufám, že to nebudou zákazníci po přečtení tohoto článku brát jako standard.

2) Ke kterému zvířeti by ses přirovnala?
Bude to italský chrt. Je malý, štíhlý a neposlouchá.

italsky-chrt
Zdroj: italiangreyhounds.eu

3) Jak ses dostal k práci v Pet Planet?
Před jedenácti lety jsem jako vysokoškolák hledal brigádu v oboru. Tak jsem natrefil na inzerát Pet Planet a začal jsem sem docházet. Rozuměli jsme si se šéfem, a tak jsem tu poté nastoupil na plný úvazek. Nicméně zas tak jednoduché to nebylo. Po pár měsících jsem měl touhu vyzkoušet něco jiného, tak jsem odešel, abych se za rok zase vrátil. Od té doby jsem tu a neměnil bych 😉

4) Chováš doma nějaké zvíře?
Jsem z vesnice, tak mám ke zvířatům od mala velmi blízko. Měli jsme tradiční hospodářská zvířata jako třeba prase a navíc i vlastní chov papoušků. Tam jsem se naučil základní dovednosti v péči o domácí mazlíčky. Jako pro většinu lidí jsou pro mě jedničkou psi. Po přestěhování do Brna jsme měli australského ovčáka, kterého jsme bohužel museli dát o dům dál kvůli dítěti. Teď máme výše zmíněného italského chrta.

5) Proč si myslíš, že by měl nový kandidát chtít pracovat v Pet Planet?
Poznal jsem více obchodů zevnitř i zvenčí a vnímám Pet Planet jako elitní značku. Fotbalovou terminologií bych ji přirovnal k Realu Madrid nebo Bayernu Mnichov.

Máte dotaz?
Zavolejte nám:

Palackého třída 163, Brno
+420 702 000 769
Kaštanová 76, Brněnské Ivanovice
+420 725 873 548
Soukenická 2, Brno
+420 724 778 250
Tilleho náměstí, Praha
+420 721 088 957