Svítící obojky, přívěsky, postroje a hračky

Punťo! Kde jsi?

Taky to znáte? Při večerní procházce se krásný romantický západ slunce změní na černočernou tmu lusknutím prstů a v tu chvíli se s pejskem hned ztratíte sami sobě ani nevíte.

 

Proto je bezpečnější, aby pejsek nosil něco, co na něm bude vidět i ve tmě – svítící obojek, přívěsek nebo celý postroj.

Svítících obojků máme na výběr hned několik. Existují obojky na baterky, ale také i obojky, které se dobíjí přes USB – záleží jen na Vás, s jakou technologií si více rozumíte 😉

Obojky taktéž existují ve více velikostech – jsou nastavitelné stejně jako klasické obojky, nebo si jejich velikost můžete zkrátit dle vlastních potřeb.

obojky-od-vnt-baterky
Obojky můžete nastavit na požadovanou velikost…

dscn1113
…nebo stačí ustřihnout v požadované velikosti

Jak ale na svítící obojek, když má Váš mazlík hustou srst? I v tomto případě existují obojky, které jsou širší a tak si dokážou probít cestu záplavou chlupů.

dlouhosrste-psy

exclamation markRada pro Vás!
I když se to může zdát hůře pochopitelné, nepoužívejte tyto obojky jako obojky určené k vodění psa. Ve většině případů k tomu ani tyto obojky nejsou určeny a hrozí tak porušení svítících vláken a tím tahle krása přestává plnit svůj úkol – svítit….

Máte ale natolik malého pejska, že by mu další zátěž na krku dělala problémy, nebo máte pejska, který nosí postroj? Můžete vybrat přívěsek, který se Vám bude hodit – výhodou jsou různé způsoby uchycení.

privesky
Připevnění suchým zipem, kovovou sponou nebo uchycení otočením silikonového přívěsku okolo obojku.

A co hraní venku? Pokud se už stmívá, ale Váš kamarád si ještě pořád nevyhrál dostatečně, je pro Vás určitě vhodné pořídit si míček nebo i frisbee, které svítí a Vy ho kdykoli můžete dobít přes USB. Konec věčně ztraceným míčkům 😀

micek

svitici-frisbee

Všechny svítící parády toho samozřejmě umí víc, a tak si můžete vybrat, jestli budou nepřerušovaně svítit, blikat pomalu nebo blikat rychle. Některé umí i slušnou diskotéku 😉

Ale pokud víte, že za tmy se domů rozhodně nedostanete a tudíž žádné blikátka na pejskovi nepotřebujete, zabezpečte svého mazlíka alespoň reflexními prvky – obojkem, vestou nebo šátkem. Můžete si tak být jistější, že si ho řidič, cyklista nebo i myslivec všimne a předejdete tak případným problémům.

reflex

Už jste si vybrali?

Tak honem k nám a rádi Vám předvedeme, jakou parádu tyto věci umí 😉

Máte dotaz?
Zavolejte nám:

Palackého třída 163, Brno
+420 702 000 769
Kaštanová 76, Brněnské Ivanovice
+420 725 873 548
Soukenická 2, Brno
+420 724 778 250
Tilleho náměstí, Praha
+420 721 088 957